sobota, 23. junij 2012

Igralska delavnica z Natašo Burger 5.7. do 12.7. 2012
















OBVESTILO:  Zaradi sanacij v Vodnikovi domačiji smo morali igralsko delavnico žal odpovedati. Vsem, ki ste izkazali zanimanje se zahvaljujemo, in se hkrati opravičujemo za nastalo situacijo, na katero žal nismo imeli vpliva. Igralsko delavnico bomo predvidoma izvedli januarja 2013. O točnem datumu vas bomo pravočasno obvestili.

Lepo vabljeni, da se udeležite
Igralske delavnice z Natašo Burger

Kdaj: od 5.7.2012 do 12.7.2012 (vsak dan od 10h-13h in od 18h-21h)

Rok prijave: 1.7.2012

Predhodne izkušnje niso potrebne. Pomembna sta pogum, želja in pripravljenost na srečevanje s samim seboj.

Prijavnica.

Dodatne informacije:
E-pošta: info@vodnikova-domacija.si
Tel.: 041 390 830 (Marko Ipavec)


Gledališka delavnica se bo osredotočila na igro, ki raziskuje in odkriva notranjega avtorja v nas. Bo raziskovanje, poglabljanje igre kot načina spoznavanja samega sebe, vlog, ki jih igramo v življenju. Spoznavanje igre skozi katero vzpostavljamo distanco do našega doživljanja in se temu lahko odkrito zasmejemo. Poseben poudarek bo posvečen raziskovanju in čutenju lastnega telesa. Naučili se bomo poigrati s svojim telesom in pri tem s samim seboj vzpostaviti globlji stik.

Učili se ne bomo igre, ki je namenjena igranju napisanih gledaliških vlog, ampak take, s katero se učimo preigravati naše skrite zgodbe, naše želene ali neželene vloge. Igre, s katero poskušamo uzavestiti svoj notranji monolog ali notranje dialoge in jih interpretirati tako, da nam bo zazvenelo srce.

Delavnica je zamišljena kot notranje popotovanje na katerem o sebi izveš marsikatero zanimivo stvar, obenem pa srečaš zanimive ljudi in spleteš z njimi posebne vezi.

O Nataši Burger:
Nataša Burger bo na tej delavnici posredovala znanje, ki si ga je pridobila v času študija, in svoje bogate igralske izkušnje. Študirala je gledališko pedagogiko in avtorsko gledališko igro na praški gledališki akademiji DAMU. Katedra avtorske igre je prva tovrstna katedra v Evropi. Kot igralski pedagog je Nataša unikat v slovenskem prostoru. Odigrala je več opaznih vlog v evropskih gledališčih. Je stalna sodelavka sonoričnega gledališča Hanne Preuss. Ustvarila je vidne vloge v filmih, kot so: V leru (Janez Burger), Uglaševanje (Igor Šterk), TV nanizanka Nejca Poharja Na terapiji, Horem pádem Jana Hrebeyka, vloga v uspešni nemško-francoski TV seriji Borgia (Metin Hüseyin) in mnogo drugih.


Sonorični center Vodnikova Domačija
Vodnikova cesta 65, 1000 Ljubljana
/Hanna's atelje sonoričnih umetnosti
Gornji trg 23, 1000 Ljubljana


Produkcijo zavoda Hanna's atelje sonoričnih umetnosti podpirata Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za kulturo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar